Astean dieta eraginkorrenak: pisua galtzeko gutxi gorabehera menua

Produktu eta kirol erabilgarriak

Dieta azkarra udako denboraldian edo ekitaldi garrantzitsu baten aurretik kilo gehigarriak kentzeko modu ona da. Ikuspegi egokia duten emaitzak ikusgarriak dira 5-10 kg.

Dieta barietate ugari daude, beraz, erraza da zeure burua perfektua aukeratzea. Garrantzitsua da gogoratzea gizonezkoek emakumeek baino 300 kaloria kontsumitzea behar dutela. Asteroko dieta batean, hobe da ahalegin fisiko intentsiboa ez gehiegi egitea. Ibilaldi arruntak (2 ordu bakoitza).

Garbiketa Dieta

Pisu galera eraginkorrena hesteetako garbiketarekin hasten da. Horretarako potentzia sistema bereziak daude.

Asteroko dieta garbitzeko pisua galtzen ez ezik, osasuna ere hobetzen laguntzen du, itxura ordenan jartzen laguntzen du. Berari esker, zepak kentzen dira, metabolismoa hobetzen da. Dieta horretan, astean 2-3 kg arte pisua gal dezakezu, eta 2 hilabetetan 20 kg bota ditzakezu. Hala ere, medikuek etenaldiak egitea eta dieta batetik bestera dieta osasuntsu batera igotzea gomendatzen dute (ordezkoa).

Honako produktuak erabiltzeko baimena da, banaka eta konbinatzea:

  • landare produktuak;
  • porridge (baina oliorik gabe);
  • osoko irina produktu;
  • esnekiak -Milk produktu baxuko produktuak;
  • Txoria, untxia, behi eta arrainak, baina bolumen txikian.

ASTEKO MENUA:

Egun

Menu

Lehen eguna edaten ari da

Ur purua bakarrik, zuku freskoak (urarekin erdi diluitu), belar teak (azukreik gabe) onartzen dira

Bigarrena barazkia da

  1. Gosaria aza entsalada da.
  2. Merienda - pepinoa.
  3. Bazkaria: erremolatxa labean labean, barazki freskoen entsalada.
  4. Merienda - pepinoa.
  5. Afaria - Barazki entsalada

Hirugarrena edaten ari da

Lehen eguneko menua errepikatzen da

Laugarrena fruta da

  1. Gosaria: Apple.
  2. Merienda: pomeloa.
  3. Bazkaria: sagarrak labean.
  4. Merienda: Apple.
  5. Afaria: pomeloa

Bosgarrena proteina da

  1. Gosaria: jogurta.
  2. Merienda: 1 arrautza egosia.
  3. Bazkaria: oilasko irakinen haragi zuria.
  4. Merienda: ganba txiki bat.
  5. Afaria - Pisces pare baterako

Seigarrena edaten ari da

Lehen eguneko menua errepikatzen da

Zazpigarrena nahastuta dago

  1. Gosaria: 2 arrautza egosi.
  2. Merienda: Apple entsalada, pomeloa eta platanoak.
  3. Bazkaria: oilasko salda.
  4. Merienda: sagar eta platano entsalada.
  5. Afaria: Barazki freskoak

Egunero 2 litro likido edan behar dituzu.

Behe -Calorie Dieta

Pisua galtzeko aukera ona -calorie dieta baxua da. Berari esker, astean 3 kg arte ken ditzakezu, eta batzuetan 4,5 kg. Arau nagusia da kontsumitutako kaloria kopurua murriztea - 1200 arte 1200 emakumezkoentzat, gizonezkoentzat - 1.500 kcal arte. Beste arau batzuk ere jarraitu behar dira:

  1. Egin -calorie baxuko plater nagusiak proteinen eduki handia dute. Gantz, urdailean, alboetan eta gorputzeko beste atal batzuk desagertu egingo dira, baina gihar-masa ez da gutxituko.
  2. Erabili eguneko 100 g karbohidrato baino gehiago, eta gantzak - 80 g arte.
  3. Portations txikia da: 150-300 g. Egunean 5 aldiz jan.
  4. Murriztu gatz kopurua.
  5. Alkohola baztertu.
  6. Egunean gutxienez 2 litro edan.

Baimendutako produktuak honako hauek dira:

  • Irina lodia duten okindegiko produktuak;
  • baxua -fat haragia eta arrainak;
  • sour -milk produktuak;
  • buckwheat, garagar eta garagar zerealak;
  • Fruta, fruituak, barazkiak eta belarrak, fruitu lehorrak.

Landare olioa entsaladak hornitzeko soilik erabiltzen da. Erabat alde batera utzi beharko dugu:

  • azukrea eta gozokiak;
  • frijitu;
  • akutua;
  • haragi ketuak;
  • saltxitxak;
  • koipea;
  • kontserbak;
  • saltsak;
  • pasta.

Adibidez Menua:

Harrera ordua

Menu

Gosari

200 g porridge, 1 sagar

Otamen

200 g barazki entsalada

Afari

Barazki zopa eta 100 g haragi egosi

Otamen

50 g mamia masa

Afari

150 g egosi arrain eta barazki gisatuak

Dieta zorrotzak

Dieta zorrotza pisu galera azkarreko zorrotzagoa da. Horregatik, motibazio ona izan behar duzu. Etxean janariari esker, 10 kg ken ditzakezu 7 egunetan. Dieta luzatzen baduzu, orduan 17 kg arte, baina atsedenaldiak hartu behar dituzu, hau da, dieta osasuntsua aldatu.

Gutxi gorabeherako menua:

Egun

Dieta

Lehenengo

Goizetik 18ra arte. 00 Ura garbia edatea bakarrik da: 3 litro inguru, zati txikietan zatituz

Segundu

Edan Kefir egunean zehar - gehienez 2 litro. Koipearen edukia -% 2,5 baino gehiago ez

Hirugarren

Egunean zehar 600 g gazta jan, hainbat otorduetan banatu. Txundituta

Laugarren

Jan sagarrak egunean zehar - 1,5 kg arte. Freskoak kontsumitu daitezke, edo labean labean

Bosgarren

Barazki freskoen entsaladak daude. 1 tbsp denboraldia onartzen da. l. landare olioa edo limoi zukua

Seigarren

Barazkiak. Egosi daitezke, entsaladak. Barazki zopa ere egokia da

Zazpigarren

Lehen egunean bezala, ura bakarrik edateko baimena dago

Buckheadu

Astero dieta zorrotz bat lortzeko beste aukera bat buckwheat da. Uretan zerealak soilik jateko baimena da. Egiteko beharrezkoa da:

  1. Pour 1 kopa garbitu buckwheat 2,5 edalontzi ur irakiten.
  2. Tematu thermos gau osoan.

Banatu jasotako porridge egun osoan.

Egunero 1,5 litro ur edateko baimena da eta eguneko 1,5 litro ur edateko, belar-dekozioak, irabiatuak, zilindro gabeko ura onartzen da. Halako dieta bati esker, astean 5-10 kg inguru galdu ahal izango dituzu.

Erretika

Dieta zorrotz baten hurrengo bertsioa kefir da. Egunero 1,5 litroko 1,5 litro edan behar da eguneko% 2,5 arte. Kefirren bolumen osoa 6 otorduetan banatu behar dela uste da. Bien arteko etenaldi berdinak egon beharko lirateke.

Kefirraz gain, barazkiak eta fruituak jan ditzakezu (500 g bakoitza). Dieta horrek emaitza onak ematen ditu astean 5-7 kg arte.

Dieta sinplea

Dieta sinple batek elikagai ohitura txarrak kentzen lagunduko du eta elikagai osasuntsuetara soilik aldatzen lagunduko du. Emaitza onak ematen ditu - astean 3 kg, eta emaitza egonkorra izango da.

Dieta arauak:

  1. Azken bazkaria 18 urte arte da. 00.
  2. Egunean 4 aldiz jan. Janariak gorputza zati txikietan sartu behar du, baina askotan. Ondoren digestioa, metabolismoa hobetzen da. Otorduen arteko atsedenaldia - 3,5 ordu baino gehiago ez.
  3. Gose sentimendua agertzen denean bakarrik jan. Ezin duzu gehiegi jan.
  4. Bazkariaren ordu erdi lehenago, edan edalontzi bat.
  5. Janaria sukaldatu dezakezu bikote bat, gisatua, egosi. Horrek produktuen propietate onuragarriak mantentzen lagunduko du. Frijitzea debekatuta dago.
  6. Jarraitu edateko erregimena - erabili egunean gutxienez 1,5 litro likido. Urrezko ur purua izan beharko luke nagusiki.
  7. Alkohola baztertu.
  8. Jateko gogoa pizten duten produktuak ukatu. Hau bereziki akutua da.
  9. Zereal guztiak alde batera uzteko, Perla garagarra, buckwheat eta oatmeal izan ezik.

Debekatuta daude bananak eta mahatsak.

Gosaltzeko dieta arinarekin, aukera hauek egokiak dira:

  • porridge eta baia;
  • muesli eta sagarra;
  • Fruta entsalada 2 tbsp gehitzearekin. l. jogurta;
  • Etxe gazta fruituekin.

Bazkaltzeko lehen platerak, oilasko salda, barazki zopa egokiak dira. Ale osoko ogiarekin osa dezakezu.

Bigarren plateretatik, gisatua, arrain egosia edo haragia, egositako arrautzak onartzen dira. Alboko plater gisa, aza gisatua, barazki gisatuak egokiak dira. 1,5 ordu igaro ondoren, mokadu bat behar duzu. Horretarako, prunes, konpota, zukua, fruta gomendatzen da. Afaria Kefir edalontzi bat edo laranja, kiwi izan behar da.

Proiektu

Proteina dieta eraginkorrena da. Astebete barru 10 kg-ra jaitsi zaitezke. Printzipio nagusia koipeak eta karbohidratoak murrizketa da gehienez. Plater nagusiak arrain baxuko arrainak, hegaztiak eta haragia dira. Zorrotz debekatuta dago frijitzea, olioa ere erabiltzea - lurruna, egosi, labean labean egosi dezakezu. Horrelako produktuei esker, goseak ez du zalantzarik izango dietan zehar.

Egunean 3 aldiz jan behar duzu. Erabat abandonatu beharko dugu:

  • Sahara;
  • gozogintza;
  • esneki koipetsuak;
  • kontserbak;
  • produktu erdi -finatutako produktuak;
  • fruitu gozoak;
  • barazkiak almidoiaren eduki handia dutenak.

Gosaria, bazkaria eta afaria, haragia, hegaztiak edo arrainak nahitaez oinarritzen dira - 150 g inguru. Barazki freskoak alboko plater gisa erabiltzen dira. Horietatik entsalada bat egin dezakezu, soja saltsa, limoi zukua, ozpin balsamikoa. Astean bitan, haragi-kontsumoa txabola gaztarekin ordezkatu daiteke.

Ziurtatu 2 litro likido edaten dituzula. Ur purua, tea eta baita kafe naturala ere izan daiteke. Azukrea eta bere ordezkoak ezin dira gehitu. Belar dekorazioa, konpota, zuku freskoak diren zukuak onartzen dira.

Barazki

Asteko dieta baten hurrengo bertsioa barazkia da. Astean 10 kg-ra jaitsi zaitezke. Barazkiak -calorie produktu baxuak dira, erraz digeritzen dira, ez dute azukrea, bitamina, mineral eta bestelako substantzia onuragarrietan aberatsak dira.

Landare dieta mota ugari daude:

  1. Zorrotza. Barazkiak bakarrik jateko baimena da.
  2. Landare. Kroaziak, fruitu lehorrak, perretxikoak, fruituak eta fruituak onartzen dira.
  3. Proteina. Gainera, esnekiak kontsumitu ditzakezu.
  4. Orekatua. Kasu honetan, oilasko egosi bularra ere onartzen da.

Astebetez gosaria erabil dezakezu:

  • Gazta gazta berdeekin;
  • Sauerkraut;
  • pepinoak eta arrautzak;
  • zainzuriak egosi;
  • Landa gazta kazola;
  • Azenarioa entsalada.

Landare zopa lehen plater gisa bazkaltzeko balio du. Arrautzak edo oilasko bularra bigarrenerako egokiak dira. Barazkiak ere itzal ditzakezu. Afaltzeko, barazki entsalada eta kefir edalontzi bat jan ditzakezu.

Dieta errezetak

Zure menua dibertsifikatu dezakezu plater sinple baina erabilgarriekin.

Ozpina gabe Ozpina patatarik gabepatatak

Beharko duzu:

  • Azenarioak - 2 pieza;
  • Erremolatxak - 2 pieza. Ikaina;
  • Sauerkraut - 100 g;
  • Green Canned Peas - 4 tbsp. L.;
  • Oliba olioa - 5 ml;
  • limoi zukua - 5 ml;
  • Gatza dastatzea da.

Prestaketa:

  1. Egosi azenarioak eta erremolatxak.
  2. Zuritu eta moztu.
  3. Gehitu gainerako osagai guztiak.

Entsalada "udaberria"

Beharko duzu:

  • Jogurta - 100 ml;
  • Dill eta perrexila - 50 g bakoitza;
  • Pepinoak - 3 pieza;
  • erredak - 100 g;
  • PEKING aza - 500 g;
  • Tomateak - 2 pieza;
  • Gatza dastatzea da.

Prestaketa:

  1. Barazki guztiak garbitu eta moztu.
  2. Gehitu berde txikituta, gatza.
  3. Jogurt bota.

Oilasko entsalada "Argia"

Beharko duzu:

  • Espinakak - 190 g;
  • Oilasko xerra - 130 g;
  • tomatea - 1;
  • aguakatea - 1;
  • Bulgariako piperra - 1;
  • Gatza dastatzea da.

Prestaketa:

  1. Moztu piperra eta espinakak eta irakiten 2 minutuz ur pixka bat gatzatan.
  2. Irakiten bereizita oilasko xerra eta moztu.
  3. Nahastu espinakak eta piperrarekin.
  4. Irabiagailuan aguakatea garbitu eta ehotu.
  5. Nahastu barazkiekin eta oilaskoarekin.

Entsalada Sauerkraut eta Jerusalem alkatxofa

Beharko duzu:

    Entsalada Sauerkraut eta Jerusalem alkatxofa
  • Sauerkraut - 150 g;
  • Arto freskoa - 150 g;
  • Daikon - 100 g;
  • Jerusalem alkatxofa - 250 g;
  • Apple - 1 PC;
  • Grenada aleak - 25 g;
  • Perrexila eta tipula berdea - pitting baten bidez;
  • Limoi zukua - 5 ml.

Prestaketa:

  1. Garbitu eta garbitu erroa.
  2. Artezteko Jerusalem Orburuak, Dike eta Apple Grater batean.
  3. Biratu aza limoi zukuarekin eta estutu.
  4. Berdeak ehotzen.
  5. Osagai guztiak nahastu.

Sorrel zopa eta erremolatxa gailurrak

Dieta zopa egiteko, beharko duzu:

  • Sorrel - 300 g;
  • Erremolatxa gailurrak - 300 g;
  • Tipula berdea eta aneta;
  • Krema garratza - 1 tbsp. L.;
  • Ura - 1,5l.

Prestaketa:

  1. Garbitu gailurrak, sorrel.
  2. Moztu.
  3. Irakiten uretan 20 minutuz.
  4. Belar, tipula bota.
  5. Gehitu krema garratza.